Welkom

Hier is er nu nog niet veel te zien maar ik ga hier mijn foto’s van mijn wandelingen in Vlaanderen plaatsen. Dit zullen vooral foto’s zijn van wandelingen in West- en Oost-Vlaanderen langs gemarkeerde routes, wandelingen uit Lannoo-gidsen en GR-tochten (als ik wat meer wandelervaring heb) uit de Dagstappergidsen.
 
Advertenties

11 reacties op ‘Welkom

 1. Hallo Ambigirl, in elk geval al heel veel succes gewenst met je site. Leuk om te zien dat er nog mensen zijn die van de wandelsport hUn sport gemaakt hebben. ‘k Zie zeker uit naar je verslagen. Je bent ook altijd eens welkom op de blog van de wandelclub de ‘Parkvrienden’ uit Zaventem.
  groetjes,
  thierry

  Like

 2. Ik plaats je alvast bij mijn favorieten en eerstdaags zal ik ook een link naar je blog plaatsen.
  Welkom in blogland en ik kijk al uit naar je ervaringen/foto’s

  Like

 3. Welkom in blogland, ik kijk al uit naar je wandelverslagen en zeker naar de foto’s, bedankt voor de link, ik zal zeker onmiddelijk de uwe plaatsen op mijn blogs. Nog veel wandelgenot

  Like

 4. Altijd interessant om de verslagen en foto’s van andere mensen te zien. Welkom in de wondere Blog wereld. Mochten er vragen zijn, dan horen we het wel. Alvast bedankt voor de link. Ik zal er ook eentje terugplaatsen sie.

  Groeten,

  Stefaan

  Like

 5. Hé, succes met je blog. Ik zal ze zeker volgen. Bedankt voor de link naar m’n blog. Het zou kunnen dat ze van naam veranderd, maar dan laat ik je iets weten en van zodra alles in orde is met mijn blog leg ik zeker en vast een linkje terug. groetjes, Maaike

  Like

 6. hey,
  Ik ben op je site gekomen en mijn cmplimenten ervoor! Ik had ook een vraag wat betreft al die wandelingen ik zou eingelijk een beetje belgie willen verkennen dus de mooiste landschappen, tarditionele landschappen (kempen, duinen etc) en enkele nutuurparken (zwin, verdonkenland van sephtingen. Mijn vraag is nu zou je me daarbij kunnen helpen om enkele routes te zeggen.
  groetjes geoffrey

  Like

 7. Hallo,
  Als je dit mooie blog op deze pagina gaat uitbreiden met foto’s van Oost-Vlaanderen, dan ben je alvast zeer welkom in onze natuugebieden in het Noorden van het Waasland. Wat dacht je van een wandeling in het Steengelaag, het Stropresbos, de kreken van Salghem… Raadpleeg onze website voor begeleide wandelingen… Op de site kan je ook een roldstoelwandelpad downloaden.

  Like

 8. Beste Annelies,

  bedankt voor uw reactie in ons gastenboek.
  Ik heb ondertuusen uw blog bezocht en ik moet zeggen dat er heel veel fraaie tochten in staan.
  Zoals je zei ook veel gelijkenissen met mijn wandelingen.

  Ik heb meteen ook een link op mijn site geplaatst.

  Alleen jammer datt er niets over uzelf terug te vinden is. Dat is toch ook altijd interessant voor de bezoeker.
  Zoals Jambers het zou zeggen: “wandeleaars, wie zijn ze?, wat drijft hen?…enz..enz…” (grapje)

  In ieder geval, keep up the good work zou ik zeggen.

  En indien U na een stevige wandeling ooit eens goesting in een lekkere friet moest hebben, altijd welkom in ’t Friethuis, Bruggestraat 68 Menen, want ik denk dat ge van de streek zijt niet?

  Vele groeten,

  Marc Vanderbruggen

  http://www.westwandelingen.be
  http://www.friethuis.be
  http://www.webforal.be

  Like

 9. hoi annelies

  ik heb een foto van je gebruikt op mijn blog
  prachtig blog heb je !!

  ga je accoord ?

  ik hoor van je

  groeten
  jan

  Like

Reacties zijn gesloten.