Ervaring

Ik las toevallig nog eens mijn voorstellingstekstje op mijn blog dat ik 2 jaar geleden geplaatst had. Als ik wat meer ervaring had, zou ik langere tochten uit de Dagstappergidsen van Lannoo (West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant) stappen. Dit moment is nu aangebroken en het tekstje zal ik moeten veranderen. In die 2 jaar heb ik niet stil gezeten en alle wandelingen uit Oost- en West-Vlaanderen uit het ‘Groot Wandelboek Vlaanderen’ van Lannoo gedaan. Ik kan dus starten met deze luswandelingen deels op GR-paden en zal daarbij 2 voor mij nog onbekende provincies op wandelgebied ontdekken. Een klein nadeel is dat het winter is en de dagen dus korter zijn. Enkel de kortste wandeling te Nieuwpoort staat dit jaar nog op het programma. De rest zal volgen als de dagen terug langer worden. Dit betekent niet dat ik niet meer ga wandelen deze winter maar enkele kortere wandelingen zullen de revue passeren (die daarom zeker niet minder mooi zullen zijn). Naast Antwerpen en Vlaams-Brabant zal ik ook Henegouwen en Noord-Frankrijk verkennen. En daarna heb ik al het volgend doel in mijn hoofd: een grote routepad afstappen. En wie weet trek ik ooit nog eens naar Santiago de Compostela, Rome of Nice. Dromen mag altijd!

Advertenties

9 reacties op ‘Ervaring

 1. Ik kijk alvast uit naar al de mooie verslagen met foto’s die daarop zullen volgen.
  Vraagje. Wij zitten al met veel wandelaars op http://www.facebook.com en we missen je daar een beetje. Ik had al een uitnodiging willen sturen maar ik vind je e-mailadres nergens meer. Als je interessen hebt doe dan zeker mee en laat ons iets weten, zodat we je als vriend kunnen toevoegen.
  Groetjes

  Like

 2. Tja, voor iedereen is het natuurlijk de ultieme droom om ooit naar Compostela te wandelen. Wij zijn gisteren alvast aan een andere wandeling begonnen en je vermoeden was inderdaad juist. Mogen wij je dan ook van harte bedanken voor je geuite wensen die ons hopelijk op onze verdere paden en wegen zullen begeleiden. Ooit zullen onze wegen wel ergens elkaar kruisen, één of andere GR pad bewandelend. Wij kijken er alvast naar uit…

  Like

 3. Die geur is van de glucosefabriek, ’t stijfselkot noemen ze dat hier! Vooral als het vriest en de wind komt van daar ist een vervelende stank hoor!!!!!
  groetjes!!!!!!

  Like

 4. Voor sommigen is de droom al uitgekomen. Als je nieuwsgierig bent, lees dan verder.
  Onder het peterschap van het Davidsfonds gaat er in Zelzate een Santiago avond door. En dat op dinsdag 27 januari.
  Het is een gesprekspanel van 8 ervaringsdeskundigen: 4 wandelaars, 2 busreizigers en 2 fietsers.
  In de inkom ad 5€ zal door wandelteam De Doetjes doorgestort worden naar OXFAM.

  Like

 5. Dit zal je interesseren: ik heb de afgelopen maanden 100 fiets- en wandeltochten gefotografeerd voor Lannoo in functie van een nieuwe uitgave in januari/februari. Centrumkanaal dat ik nu toon maakt daar trouwens deel van uit. Vele mooie plaatsen ontdekt en een gedeelte ga ik zeker en vast tonen op m’n blog. Ik hoop voor jou dat Santiago de Compostela ooit doorgaat. En dan de fotoverslagen hier op jouw blog. Zou bijzonder leuk zijn! Wie weet?

  Like

Reacties zijn gesloten.