2014-03-09 Eede: Smokkelpad deel 1

Een wandeling met het mooie weer konden we niet laten liggen. De GR 122 was geen optie want we hadden maar de namiddag en de bussen rijden ook al niet op zondag. De folder van het Smokkelpad met start te Eede (Nederland) lag al een jaartje in de kast dus deze werd dan maar uitgehaald. De route is ca. 25 km lang maar we beslisten om deze op te splitsen omdat het toch wel al lang geleden was dat er nog eens een deftige afstand gestapt werd. Het lusje in Eede zelf lieten we vallen. Van de route valt niet veel te zeggen. Mooie, uitgestrekte weiden en akkers omzoomd door lange bomenrijen maar bijna volledig verhard en redelijk wat verkeer langs de wegen dus niet zo aangenaam. Enkel het laatste stukje op de Graaf-Jansdijk is onverhard en aangenaam om te wandelen. We twijfelen dus of het tweede deel nog gedaan word. Maar het deed deugd om eens terug te wandelen en hopelijk volgt er eens een vrije zaterdag zodat ook de GR 122 verder gezet kan worden.

Nederland, Eede, smokkelpad, Aardenburg, Middelburg, Zeeland

Klik op de foto voor de volledige reeks

5 reacties op ‘2014-03-09 Eede: Smokkelpad deel 1

 1. hoi Annelies,
  heb je een vriendschapsverzoek gestuurd via Facebook. de foto’s van mijn wandelingen vind je daar.
  groetjes, Hilde

  Like

 2. Te lange stukken over asfalt is niet leuk nee, zeker niet als er dan ook nog eens redelijk wat verkeer is. Als zoiets voorkomt, vraag ik me wel eens af wat de ontwerpers van de route bezield heeft, maar waarschijnlijk zal er wel een goede uitleg voor zijn. De landschappen zijn – als ik op de foto’s mag af gaan – wel mooi.

  Like

 3. Fijn nog eens van jullie te horen. Ok, de route was dan wel niet ideaal (daar geef ik wandelaar 3680 gelijk), maar als je zo lang niet gestapt hebt, kan het deugd doen 😉 Dat de foto’s niettemin mooi zijn (Hilde), verwondert mij niet in het minst. Daar staat je blog voor bekend, toch?!?

  Like

Reacties zijn gesloten.